Prijzen

Alle Preventieve zorgen voor een klein maandelijks bedrag !

Vanaf 20€ per maand: vaccinatie met klinisch onderzoek, wormproducten en behandeling tegen vlooien en teken voor een heel jaar.

Tarieven bij De Blauwe Ark

Wilt u weten wat de kosten voor een behandeling van uw huisdier zullen zijn? Wij staan u graag te woord per telefoon of aan de balie!

Enkele standaard tarieven:

Consult op afspraak: 37.5€
Vaccinatie hond: grote coctail: 34.38€
Vaccinatie kat: grote coctail: 27.51€
Consult weekend/avond/nacht:105.00€

Waarom geen uitgebreide prijslijst op de website?

Het grote risico van vergelijken van dierenartsprijzen via websites is de dreiging dat er appels met peren vergeleken worden. Dit willen wij voorkomen. Daarnaast is het lastig om standaardprijzen te geven. Prijzen zijn vaak afhankelijk van gewicht en gekozen behandeling.

Maar een consult is toch gewoon een consult?

Wij vinden van niet, de prijs wordt onder andere bepaald door;

 • De bestede tijd en aandacht
  Staat u binnen 5 minuten weer buiten zonder uitleg of krijgt uw huisdier volledig de tijd en aandacht en krijgt u goede uitleg? Bij De Blauwe Ark nemen wij ruimschoots de tijd om uw huisdier op het gemak te stellen en uw vragen te beantwoorden.
 • De mogelijkheden binnen de praktijk
  Wordt u voor alles direct doorverwezen of investeert uw dierenarts ook in diagnostische apparatuur? Bij De Blauwe Ark zijn we zeer goed uitgerust met de modernste apparatuur. Doorverwijzing naar een specialist is slechts nodig in enkele specifieke gevallen zoals een hernia operatie.
 • Kennisniveau
  Blijft uw dierenarts op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? M.a.w. volgt de dierenarts en zijn of haar personeel regelmatig bijscholingen. Al onze dierenartsen en assistenten volgen regelmatig bijscholingen om op de hoogte te blijven en u van het beste advies te voorzien.
 • Keuze voor veiligheid en kwaliteit
  Vaccineert of opereert uw dierenarts zonder zorgvuldig lichamelijk onderzoek vooraf ? Kiest uw dierenarts voor narcose met de veiligste en nieuwste (duurdere) middelen of voor de wat ouderwetsere, minder veilige (en goedkopere) middelen? Bij De Blauwe Ark kiezen we altijd voor de beste en veiligste produkten en behandelingen.

Prijsbeleid bij De Blauwe Ark

Wij gaan voor de beste kwaliteit, service, aandacht en veiligheid. We streven altijd naar de beste prijs/kwaliteitverhouding. De gezondheid van uw huisdier heeft bij die afweging onze hoogste prioriteit!

De beste manier om de  kosten voor de medische zorgen van je huisdier betaalbaar te houden: Huisdierverzekering.