Huisdier GezondheidsPlan

Het Huisdier GezondheidsPlan is een gezondheidsprogramma dat het mogelijk maakt de kosten van de preventieve zorgen voor uw huisdier over een heel jaar te spreiden.  Bovendien geniet u van 10% korting op alle diensten en producten van het Plan.

U betaalt maandelijks een klein vast bedrag  via domiciliëring aan uw dierenarts. Daarvoor ontvangt uw huisdier preventieve gezondheidszorgen.

U kan kiezen uit 2 formules:
– Preventie: hierin zitten 2 gezondheidscontroles, alle standaard vaccinaties, ontworming en bescherming voor vlooien en teken;

– Full: hierin zit het hele preventie-pakket aangevuld met aanpaste voeding voor uw dier.
Wat krijgt u precies?
– uw dier krijgt jaarlijks de vaccinaties die hij nodig heeft:

Hond: vaccinatie tegen Distemper, Parvovirose, Leptospirose, Hepatitis, kennelhoest
(Bordetella + Parainfluenza),en Rabies (elke 3 jaar)

Kat: Calici, Herpes, Panleucopenie en Feline Leucemie Virus

– tweemaal per jaar een gezondheidscontrole van uw dier (eenmaal tijdens de vaccinatie);

– elke drie maanden kan u ontworming en preventie voor vlooien en teken komen ophalen, product van jou voorkeur( band, pipetten, pillen)

– indien u voor het Full programma kiest, kan u de voeding die het meest geschikt is voor uw dier komen ophalen (max aantal zakken per jaar wordt bij de start van het programma uitgerekend). We hebben verschillende Super Premium merken op voorraad !

– u krijgt 10% korting op de geleverde diensten en producten;

– u ontvangt een bon voor een gratis eerste gebruik van onze speel-o-theek

Wat kost het Huisdier Gezondheidsplan?

Preventie

Kat                           20€
Hond                       Afhankelijk van het gewicht varieert dit tussen de 20 en 30€ per maand

Full

Per dier wordt apart berekend wat de voedingskost per maand zal zijn. Dit hangt af van het soort voeding en het gewicht van het dier.

De prijs van de voeding hangt af van welk merk je verkiest, van het gewicht van de hond en hoe actief hij is. We berekenen hoeveel de hond mag eten per dag en aan de hand daarvan weten we hoeveel zakken je kan komen ophalen gedurende het jaar. Verander je van voeding dan passen we het tarief gewoon aan.

Hoe gaat het in zijn werk?

U komt binnen in de praktijk, best met uw huisdier zodat we het juiste gewicht kunnen bepalen.

  • We bepalen samen wat het beste Gezondheidsplan is voor uw huisdier;
  • We berekenen de maandelijkse kosten en leggen alle voordelen nog eens aan u uit;
  • U tekent een betalingsopdracht en wij doen al de rest;
  • Elke maand gebeurt de betaling automatisch, u hoeft niets meer te doen;
  • U krijgt ontworming, bescherming tegen vlooien en teken mee en kan deze voortaan elke 3 maanden komen ophalen, u hoeft op dat moment niets te betalen;
  • Elk jaar ontvangt u de uitnodiging voor een gezondheidsonderzoek en vaccinaties. U komt hiervoor bij ons langs zonder dat u deze kosten die dag moet betalen;
  • Na 6 maanden kan u opnieuw bij uw dier een preventieve gezondheidscheck in onze praktijk laten uitvoeren. Voor deze gezondheidscheck hoeft u op dat moment niet te betalen;
  • Kiest u voor Full plan, dan bekijken we welke voeding het meest geschikt is voor uw dier en berekenen de juiste hoeveelheid. We rekenen uit hoeveel zakken per jaar uw dier nodig zal hebben. In de loop van het jaar kan u die zakken bij ons komen ophalen zonder dat u op dat moment voor de zak moet betalen.

Interesse: Je kan op elk ogenblik instappen.

Weet je het gewicht van je dier en je wil enkel Preventie dan mag je gewoon langskomen in de praktijk zonder huisdier. We vullen een formulier is en het plan begint te lopen. Wil je het Full pakket dan kom je langs met je huisdier, we berekenen wat zij of hij mag eten, vullen een formulier in en je kan van je korting beginnen genieten.