kattenhotel

Welkom in ons kattenhotel.

Bij Hotel4Cats kan u uw dier met een gerust hart achterlaten: wij zorgen en vertroetelen uw trouwe viervoeter terwijl u er even niet bent. Of het nu voor een weekendje, enkele dagen of voor een langere periode is, wij zorgen dat uw kat niets tekort komt.

Ons hotel is kleinschalig waardoor we meer tijd hebben om elke kat de aandacht te geven die hij of zij verdient.

Er zijn 3 individuele kennels (max 2 katten van dezelfde familie) en 1 grote ruimte voor een 5-tal katten.

In de kennels zijn er uitgebeide voorzieningen: klimmogelijkheden, verschillende slaapplaatsen, ruimte voor elke kat om zich terug te trekken, verschillende eet- en drinkplaatsen en een drinkfontein, verscheidene krabmogelijkheden, enzovoort.

Twee dierenartsassistentes met opleiding in kattengedrag nemen de verzorging van uw kat voor hun rekening. Zij kijken de katten dagelijks na, zorgen ervoor dat er steeds eten en drinken beschikbaar is en geven ook persoonlijke aandacht aan de katten: elke dag wordt er geknuffeld en/of gespeeld, naarmate de wensen van de katten zelf.

In het hotel is er voeding van hoge kwaliteit inbegrepen. Uiteraard is het steeds mogelijk om speciale diëten te geven of uw eigen voeding mee te brengen.
U kan het hotel steeds bezoeken na telefonisch contact. Zo kan u zich er van overtuigen dat uw kat niets zal ontbreken tijdens zijn of haar verblijf.

  

Tarieven:

Gezamelijk verblijf in de grote ruimte: 10 € per overnachting

Individuele ruimte: 11€ per overnachting

Elk volgend dier van dezelfde familie:  In gezamelijk verblijf: 9€
Samen in individuele ruimte  10€
Bij boeking dient er een voorschot van 50% betaald te worden, de rest bij het binnebrengen van de dieren en dit telkens in cash. GEEN bank contact!

Huisregels:

Voeding:

Alle gasten krijgen droge voeding. Wij geven Hill’s Vetessentials of Calibra. Dit is voeding van zeer hoge kwaliteit, overgang van een andere voeding naar deze kan zonder problemen gebeuren. Wilt u echter dat uw kat iets anders eet dan kan je dat gerust meebrengen. Deze katten moeten dan natuurlijk wel in een individuele ruimte verblijven.

Inentingen:

Alle katten moeten gevaccineerd zijn tegen katteziekte en niesziekte en tegen Leucose. Deze vaccinaties verlopen niet tijdens het verblijf en zijn minstens 2 weken voor het verblijf gegeven. Een booster vaccinatie kan korter bij het verblijf gegeven worden zolang het niet meer dan een jaar na de vorige vaccinatie gegeven is. U brengt het vaccinatie boekje natuurlijk mee.

Vlooien:

Als de kat bij ons aankomt zullen wij ze ontvlooien. Het is onmogelijk na te gaan wanneer het anders zou gegeven zijn. U mag een pipet (Broadline) of tablet (Comfortis) meebrengen.

U kan er ook voor kiezen om een pipet bij ons aan te schaffen en te laten toedienen tegen normale aankoopprijs: 8€.

Ophalen en brengen:

Dit kan van maandag tot vrijdag tussen 9.30 en 19.30, zaterdag van 9.30 tot 12.00. Buiten deze uren enkel na expliciet akkoord.